مواد اولیه :
تخم مرغ
|
سه عدد
|
آرد
|
115 گرم
|
بیكینگ پودر
|
یك قاشق چایخوری
|
شیر
|
140 میلی لیتر
|
نمک
|
یک پر
|
عسل
|
چهار قاشق غذاخوری
|
خلال بادام
|
دو قاشق غذاخوری
|
میوههای فصل
|
به میزان لازم
|
طرز تهیه:
سفیده و زرده را جدا كرده و زرده را به همراه آرد، بیكینگپودر و شیر با همزن بزنید. سفیده را جداگانه به همراه كمی نمك زده تا كاملا پف كند، سفیده را به مخلوط زرده و آرد اضافه كرده و با لیسك به صورت دورانی هم بزنید. كف تابه را چرب كرده، از مخلوط به اندازه یك ملاقه برداشته و در تابه ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود، سپس بر گردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. در میان پنكیكهای آماده از مخلوط میوههای فصل ریخته و در لایه آخر مقداری عسل و خلال بادام بریزید.
:: موضوعات مرتبط:
,
,
|
امتیاز مطلب : 11
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4